Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Kaikki blogit puheenaiheesta Saksa AfD

AfD Vaihtoehto Saksalle

Saksassa kaytiin parlamenttivaalit 24.9. En voinut olla kiinnittämättä huomiota eri medioihin ja niiden suhtautumiseen Saksan kolmanneksi suurimmaksi tulleeseen puolueeseen AfD:hen vaihtoehto Saksalle. Vaalitulosiltana ja alkuviikosta Yle ja MTV3 totesivat useaan kertaan uutislähetyksissään AfD:n olevan äärioikeisto puolue. Lehdistössä Helsingin Sanomat kertoi AfD:n olevan äärioikeistopuolue sisäsivuillaan.
Kansan uutisten totuutena julistettiin AfD:n olevan uusnatsipuolue.

Saksan "siniset"

Fankfurter Allgemeine kertoo tänään, että Frauke Petry on on rekisteröinyt domainin "dieblauen.de" (siniset.de). Nyt Saksassa spekuloidaan, onko Frauke Petry AfD:n jättämisen jälkeen tekemässä "Lucket", eli perustamassa eronsa jälkeen uutta puoluetta. Petry toteutti rekisteröinnin jo 03.07.2017, eli Frauke Petry on eroaan AfD:stä jo jonkin aikaa pohtinut. Tuskin myöskään "dieblauen " on sattumaa. Suomen Perussuomalaiset olivat hajonneet kesäkuussa, ja kuun lopussa "uusi vaihtoehto" ilmoitti eduskuntaryhmänsä nimeksi "siniset".

AfD:n johtaja Frauke Petryn uusi miesystävä

Bernd Lucken keväällä AfD:n johdosta syrjäyttaneelä Frauke Petryllä on uusi miesystävä, Nordrhein-Westfalenin AfD:n johtaja Marcus Pretzell. Pretzell pitää "Ultima Ratio" ampuma-aseiden käyttöä pakolaisia vastaan oikeutettuna. Hän ei kuitenkaan usko, että aseiden käyttö olisi vielä välttämätöntä. Poliisilla on muitakin mahdollisuuksia pakolaisten torjuntaan, kuten vesitykit ja kyynelkaasu.

http://www.bild.de/politik/inland/alternative-fuer-deutschland/will-auf-...

Ultima Ratio = ei muita mahdollisuuksia pysäyttää

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä