Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Kaikki blogit puheenaiheesta Suurmielenosoitus 22.8.2015

Leppoisat mielenosoittajat ja kaksoisolennot

Tämän päivän mielenosoitus meni oikein hyvin. 

Rautatientorilla oli reippaan näköisiä banderolleja ja huumorintajuisia iskulauseita (jopa hauskoja pukuja). Hupaisin oli minusta: ”neuvo B! Miten kierrän veroni?”.  Ennen kaikkea siellä oli iso joukko urheita suomalaisia naisia ja miehiä. He eivät pelänneet vaikka vettä tuli taivaan täydeltä tai mikrofonin ääni joskus vaimeni. Tunnelma oli leppoinen. Ehkä Lauri Lylyllekin tuli hyvä mieli. Niin päästäisiin neuvottelemaan.

Joo, joo, Irma - miksi sitten itse teet kuin pahainen politrukki?

Irma Hirsjärvi kirjoittaa päivän Puheenvuorossaan "Joukkovoiman mollaajien poliittinen viesti: "En välitä!" 

Ilmeisesti Irma Hirsjärvi siis välittää kun hän poisti seuraavat täysin asialliset komenttini omasta blogistaan muutamassa minuutissa!

Ei minulla tällä kertaa muuta...

 

***

Suurmielenosoitus - "Porvari vain vaurastuu, köyhä kansa sairastuu!"

Tehdään yksi asia heti alkuun selväksi  -

minä en heiluta punalippuja vaikka matkalla olenkin tämän päiväiseen suurmielenosoitukseen Helsinkiin. Tämä on "matkapäiväkirjablogi", johon päivitän lennosta mitä tänään tapahtuu jatkuvasti aina myöhäiseen iltaan asti. Laitan aina kellonajan ja oheen lyhyen postauksen suoraan paikan päältä.

***

Miksi leikkaaminen ei kannata:

Huomenna lauantaina 22.8. osoitetaan Helsingissä mieltä hallituksen leikkaustoimenpiteitä vastaan ja hyvinvoinnin puolesta. Kansalaisten hyvinvoinnin turvaaminen on valtion ensi sijainen tehtävä (johon kuuluvat kaikki hyvinvoinnin osat, kuten turvallisuus ja riittävä elintaso), minkä unohtumisen pelossa jokainen mielenosoittaja on antamassa äänensä kuulua itsensä ja toisten tähden.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä