Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Kaikki blogit puheenaiheesta Uusi ajattelu

Mayday, mayday, mayday - Timo Soini!

Tämä on sinulle Timo Soini ja kumppanit - saa olla yhteyksissä asiasta, jonka esitän alla. 

Kirjoitin eilen blogissani pettymyksestäni vaalien lopputulokseen kotimaakunnassani Keski-Suomessa. Yleensä ottaen olen pettynyt siihen miten tylsästi neljän (kahdeksan) vuoden sykli taas toistui ilman että pienpuolueet olisivat nostaneet kunnolla päätään tai niitten olisi annettu nostaa.

Teknofiilien kaksi klisettä

 Nämä kaksi kliseetä olivat suosiossa jo 90-luvulla, kun Jyrki Kasvi omalta osaltaan levitti tietoyhteiskuntahömppäänsä, joka nyt on muuntunut epäeettiseksi  lasten tietokoneinen käytön markkinoinniksi: 

1) "Teknologia on kuitenkin vain väline. Ratkaisevaa on se, mitä sillä tehdään. Esimerkiksi lasten kanssa voi myös pelata yhdessä, viettää laatuaikaa tietokoneen ääressä."

Mummostrategian uudistus

Tässä ollaan nyt muutama vuosikymmen ihmetelty mummoutuvaa väestöämme ja todettu, että tilanteesta syntyy kestämätön kestävyysvaje. Samaan aikaan ollaan vierestä katseltu, kun mummot ensin heikkenevät kodeissaan, lopulta kaatuvat, loukkaavat ja pötköttelevät loppuelämänsä ympärivuorokautisessa hoidossa, joka onkin sitten kaikkein kalleinta. 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä