Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Kaikki blogit puheenaiheesta Vaaliskandaali

Demari Hussein al-Taeen kirjoitukset tutkittava rikosoikeudellisesti

Demarileiri vaikuttaa säikähtäneen kunnolla kansalaisaktivisti Anter Yasan viimeisintä paljastusta, jossa erittäin tunnettu rauhanvälittäjä Hussein al-Taee saa niskaansa tukun raskaita syytöksiä.

Osa mediaan tuodusta aineistosta tukee jopa sitä, että al-Taeen voidaan epäillä syyllistyneen törkeään kiihottamiseen kansanryhmää vastaan.  

Itävallan SPÖ:n vaaliskandaali syöksi puolueen kannatuksen laskuun

Itävallassa viime lauantain paljastunut SPÖ:n (Itävallan sosiaalidemokraattinen puolue) skandaali heiluttaa maan puolueiden kannatuksia juuri vaalien alla. Maa valitsee uuden parlamentin 15.10.2017. 

http://1203pl.puheenvuoro.uusisuomi.fi/243797-itavallan-vaalit-ja-spon-v...

Itävallan vaalit ja SPÖ:n vaaliskandaali

Euroopan supervaalivuoden seuraavat parlamenttivaalit järjestetään parin viikon päästä (17.10.) Itävallassa. Lauantaina räjähti SPÖ:n käsiin vaaliskandaali. Ilmeni, että SPÖ:n (Itävallan sosiaalidemokraattinen puolue) laskuun oli facebookin perustettu kaksi antisemitististä, rasistista, ja ulkomaalaisvastaista valeprofiilia konservatiivipuheenjohtaja Sebastian Kurzia (ÖVP) vastaan. Tämän seurauksena SPÖ:n puoluesihteeri Georg Niedermühlbichler joutui eroamaan ja SPÖ:n puheenjohtaja ja liittokansleri Christian Kern ei "luonnollisesti" tiennyt tästä toiminnasta mitään.

Ylen osuus vaaliskandaaliin?

Toivottavasti Ylen vaalihaastattelulinkityksessä on sattunut tahaton moka, eikä kyseessä ole tahallinen yritys vaikuttaa ennalta ehdokkaiden saamaan näkyvyyteen. Olipa kyse kummasta tahansa, on asia syytä selvittää perin pohjin. Kun tietoturvallisuus on muutenkin ollut viime aikoina näkyvästi esillä, on anteeksiantamaton virhe jättää näin tärkeässä ja tasapuolisuutta edellyttävässä asiassa järjestelmään tietoturva-aukko, jonka kautta ilmeisen räikeä manipulaatio on tapahtunut.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä