Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Kaikki blogit puheenaiheesta Ylen vaaligalleria

Vaaligalleria jälleen ihmisten ilona


Näissä kuntavaaleissa vaaligallerian videot teetettiin ehdokkailla itsepalveluna. Tähän mahdollisuuteen on ilmeisesti harva tarttunut, koskapa esim. oman kuntani Multian 28 ehdokkaasta vain oman esitykseni löydän vaaligalleriasta. Vaaligalleriassa ja vaalikoneessa oli alussa ongelmia, mutta ne lienee jo korjattu, joten tilanne näyttäytynee totuudenmukaisena.


Ylen vaalikoneesta muuten kuntamme ehdokkaita löytyy viisi:
http://www.vaalikone.fi/kunta2017/

Uutispommi Kalervonkadulta - farssi vaaligalleriassa!

Arvoisa eduskunnan oikeusasiamies,

EDUSKUNTAVAALIT 2015 – ONGELMAT YLEN VAALIGALLERIASSA

Olen sitoutumaton kansanedustajaehdokas Piraattipuolueen (sit.) listalla Keski-Suomessa. Tämä on valitettavasti jo toinen kerta viikon sisään kun laitan kirjettä teille, molemmat syystä. Tällä kertaa uskallan väittää, että asia koskee jokaista tosissaan vaaleissa olevaa kansanedustajaehdokasta tässä maassa sekä jokaista äänestäjää, joka on käyttänyt Ylen vaaligalleriaa tai tulee sitä käyttämään.

Hirvimäki antaa Ylen!

En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa sen suhteen millainen farssi Ylen vaaligalleria on omalta osaltani tähän asti ollut!

Vaalikoneita- ja videoita

Ylen vaaligalleria on ollut valtavan hyvä uusi tapa tuoda esiin kaikkien ehdokkaiden kantoja. Kysymyksiä ei tiennyt etukäteen ja kuten arvata saattaa, oli tilanne melko jännittävä kokemattomalle esiintyjälle. Vatsalihakseni nyki koko haastattelun ajan, mutta onneksi se ei näy videolla. Sen sijaan jännitys näkyy, mutta uskoisin että se vaivasi lähes kaikkia pois lukien paljon tv-haastatteluja tehneet jo istuvat edustajat tai mediapersoonat. Haastetta pitää olla, sillä jos katsotaan haettavaa tehtävää, lienee tämä 4 minuuttinen vielä sieltä helpoimmasta päästä.

Eduskuntavaalit, vaaligalleria ja vuosipäivä

Yleisradio julkisti tänään vaalikoneen yhteyteensä myös vaaligallerian, jonka tentteihin tuli yhteensä 1802 kansanedustajaehdokasta.

Allekirjoittanut on ehdolla Helsingin vaalipiiristä, ja minultakin se neljän minuutin video löytyy.

Ylen vaaligallerian vaalivideo, Susanna Koivula

Alla olevasta linkistä pääset vaalivideooni, Ylen vaaligalleriaan. 


http://vaalikone.yle.fi/eduskuntavaalit2015/vaaligalleria?emer%5Bpn%5D=s...

Ei muuta, kuin vaalivideo pyörimään!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä