Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Kaikki blogit puheenaiheesta Äärivasemmistolaisuus

Persujen paikka oikeisto-vasemmisto-akselilla.

Perussuomalaisten äärioikeistolaisuudesta ollaan tietenkin montaa mieltä.

Perussuomalaiset eivät omasta mielestään itse ole äärioikeistoa.

Kaikki muut puolueet ovat sitä mieltä että persut on äärioikeistoa.

Kansan mielipide ratkaisee tässäkin asiassa, niinkuin pitää, demokratia jyrää.


Kansalaisten enemmistö 83%, on eduskunnan voimasuhteiden mukaisesti sitä mieltä että persut kuuluu oikealle.

Vasemmisto vaikean kysymyksen edessä maahanmuuton suhteen Suomessa

Ruotsissa äänestetään huomenna, ja ennustan ruotsidemokraateille 28% äänisaalista (edit: kiville meni veikkaus, olisi pitänyt tehdä kotilaksyt ennen veikkaamista). Kävi länsinaapurissamme miten kävi, niin erään maahanmuuttoon liittyvän ongelman Ruotsi on kuitenkin ratkaissut hyvissä ajoin ennen Suomea, sillä länsinaapurissamme ei ole työehtosopimusten yleissitovuutta.

Pidän selvänä, että työ on tehokkain keino integroida mihin tahansa yhteiskuntaan, ja että mitä suurempi osa maahanmuutosta on työperäistä, sen parempi sekä tulijoiden että kohdemaan kannalta.

Vasemmiston tehtävä on pitää köyhät köyhinä

Vasemmistonuorten Westend-safarista ensimmäinen ajatukseni lähinnä on, että vasemmiston tehtävä on pitää köyhät köyhinä. Mitä enemmän valtio tuhlaa, niin sitä kurjempaa vaan köyhillä on, koska työn hinta ja verotus nousee, ja työt menevät muualle. Mutta ei ole vastausta Suomen "oikeistostakaan". Oikeisto meillä on piilososialismia rikkaille, eli he pitävät kiinni kynsin hampain tuista, jotka tukevat heidän elämäntapaansa, vaikka köyhillä ei niille julkisille palveluille tai budjetin kohteille olisi koskaan missään skenaariossa tarvetta ollenkaan.

Joka neljäs suomalainen kannattaa kommunismia

Useimmille lienee muistissa se, että moni vihreä on entinen kommunisti. Harva heistä tunnustaa avoimesti ajavansa kommunistisia aatteita yhtä selvästi kuin vihreiden uusi puheenjohtaja Touko Aalto.

Jos hänen kirjoituksensa vuodelta 2003 vastaa hänen ja vihreiden nykyisiä näkemyksiä, niin maamme suurin puolue tänään (Vihr + Vas) on Suomen Kommunistinen puolue n. 24 % kannatuksella.

Vasemmistoterrorismin kasvot

Kreikassa eletään terrorismin pelossa. Äärivasemmistolainen, elinkautista vankeutta kärsinyt mutta nyt vankilasta paennut, 55-vuotias Christodoulos Xiros esitti tänään uhkauksen Kreikan hallinnolle. Xiros omien sanojensa mukaan aikoo uudelleen tarttua aseisiin, pyrkimyksenä jatkaa vuosikymmen sitten tapahtunutta veristä lukua Kreikan historiassa. Lukua, jonka Kreikan viranomaiset luulivat lukeneensa loppuun. 

Kolme uhkakuvaa

Näen kolme uhkakuvaa liittyen nykyiseen kehitykseen Euroopassa:

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä