Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Kaikki blogit puheenaiheesta Mepit

Mitä HE 163/2018 tarkoittaa ihan käytännössä - Sari, Päivi, Laura, Sampo, Paavo?

 

"Hallituksen esitys laiksi edustajien valitsemisesta Euroopan parlamenttiin yleisillä välittömillä vaaleilla annetun säädöksen muuttamisesta tehdyn neuvoston päätöksen voimaan saattamisesta

ESITYKSEN PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ

Kenelle tuoli Brysselissä kuuluu

Euroopan parlamentista on tulossa pienempi Brexitin jälkeen. Iso-Britannialta 73 jäävästä paikasta, joista 27 täytetään ja loput 46 jätetään täyttämättä. Parlamentissa 14 maista on ollut aliedustettuina. Ranska ja Espanja ovat saamassa 5 lisäpaikka, Hollanti ja Italia 3 lisäpaikka, Kroatia 2 ja lisäksi Suomi sekä kahdeksan maata yhden lisäpaikan. Loput jäävät odottamaan mahdollisia uusia jäsenmaita. Meppien määrä on putoamassa 751:sta uuden jaon jälkeen 705 meppiin.

Tästä media vaikenee eivätkä persut tiedä tästä

                 Mitä onkaan toimittajien valokiilaan osumaton meppi ja persujen Brysselin prinssi Jussi Halla-aho äänestänyt!?

                 Täältä voi katsoa lisää. http://www.heidihautala.fi/parlamentti/miten-meppi-aanesti/ 

Mepit pettää oman kansan ja Euvostoliitto hajoaa

Jälleen kerran on pakko todeta ei nuo Suomea edustavat mepit välitä suomalaisista tai edes oman maan kansalaisten mielipiteistä. Herää väistämättä kysymys. Miksi meidän pitäisi välittää menettääkö tuo kajahtaneisto virkansa ?

EU:n alueiden komitea, sekä talous- ja sosiaalikomitea lakkautettava

Euroopan parlamentti siirtyy 12 kertaa vuodessa täysistuntoa varten Brysselistä Strasbourgiin. Lähestulkoon kaikki europarlamentaarikot vastustavat tämän käytännön ylläpitoa, johon myös parlamentissa toimiva Single Seat -ryhmä tähtää. Järjettömälle käytännölle ei kuitenkaan näy loppua. Ranska ei tule hyväksymään perussopimuksen muutosta, joka lopettaisi kuukausittaisen muuttorumban.

Paljon melua siirtymäkorvauksista

 

Euroedustajien siirtymäkorvaus aiheutti kohun ja nyt huomion keskipisteeseen on päätynyt europarlamentista pudonnut Eija-Riitta Korhola. Itse olisin nähnyt hänen mielellään jatkavan työskentelyä euroedustajana, monen muun valitun mepin sijaan.  

Myös Kokoomuksen mepit epäisänmaallisia 1995

”Kun Suomesta tuli EU:n jäsen ja Jacob Söderman oli ehdolla virkaansa niin Kokoomus ei äänestänyt hänen puolestaan, vaan äänestivät oman ryhmänsä edustajaa”, sanoi Anneli Jäätteenmäki tänä aamuna Ylen Ykkösaamun haatattelussa.

Ilkka Partanen kirjoittaa blogissaan epäisänmaallisista mepeistä. Kerroin kommentissani tuon, mitä Jäätteenmäki sanoi asiasta, johon Partanen vastasi, että ei ollut muita ehdokkaita. 

EU-vaalit ohi - kiitokset ja tunnustukset - ja kritiikiäkin!

Lämpimät kiitokset kaikille äänestäjilleni ja tukijoilleni vaalimatkan varrella! 

Sydämelliset onnittelut Jussi Halla-aholle ja Sampo Terholle!  Teitte hienon tuloksen ja olette vakuuttava parivaljakko parlamentissa.

Erityisonnittelut Pirkko Ruohonen-Lernerille!  Pirkon kanssa arvelin käyväni reilun kisan kolmospaikasta. Pirkko sen otti ja ansaitsi!

Kokoomusmeppi hallitsee ilmatilan

Kokoomusmeppi halitsee ilmatilan suvereenisesti! Vai mitä mieltä olette tästä jutusta?

http://www.talouselama.fi/uutiset/tama+nainen+pelasti+finnairin+kauppaso...

Taas oli suomalaisilla hyötyä luottaa kokoomusmeppiin nimeltä Eija-Riitta.

1/751 osaehdokkaat taistelevat

Yksi seitsemänsataaviisikymmentäyksiosaset taistelevat vallasta. Valta joka on enemmän kuin suomalaisella ministerillä, koska muutenhan Stubb, Kyllönen ja Virkkunen hakisivat heikompaa oksaa itselleen.

Muutamat ovat alkaneet mittailla jo voimiaan täällä blogissa. Stubb sitä ja Stubb tätä. Samoin Väyrynen sitä ja Väyrynen tätä.

Paskaa heittämälle ei toiminut edes Jumalan teatteri, joten lopettakaa ihmeessä tuo toisten tekemisiin tuijottelu ja niistä puliveivaaminen, jos ei omasta edestä löydy yhtään mainetekoa, niin jättäkää ehdokkuus  sikseen.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä