*

Hirvimäki - Nukkuvat - Unitas kansanliike Puheenjohtaja - #petripresidenttiehdokas - Visio, joka yhdisti kansan - En haasta puoluettasi vaan politiikan

Kaikki blogit puheenaiheesta Nukkuvat

Hiienkoski, Husu & Hirvimäki

Puheenvuoroni sisältää ehdotuksen kahdelle kanssablogistille siitä miten voisimme päästä Suomen asiassa yhdessä eteenpäin uudella tavalla. 

Keitä ne on ne sankariloikkarit?

”Keitä ne on ne sankarit, sellaiset sankariloikkarit, joita koko valtakunta arvostaa? Keitä ne on ne sankarit, sellaiset sankariloikkarit, jotka tosi työstä palkintonsa saa?” 

Nukkuva manifesti

Alla oleva Nukkuva manifesti on omistettu leijona-Ramille, sähkäri-Martille, insinööri-Jussille, metsä-Artolle, raksa-Martille, tsemppari-Tuulalle, kaivuri-Arille ja monelle muulle mukanani viime aikoina kulkeneelle. Olkoon se omistettu myös niille, jotka meihin pian liittyvät.

Skitsofrenia Persuensis

Silmiemme edessä tapahtuvaa kansankusetusta ja moraalikatoa ei selätetä vain sillä, että kaksi Helsingin hienostokortteleista tullutta poliittista broileria ja tyylipuhdasta valtaholistia, Sampo Terho ja Jussi Halla-Aho, ei jatkossa enää pyöri samoissa piireissä julkisuudessa. Eikä pullamössöeliittimme touhua (persujen osalta) saada loppumaan silläkään, että jokainen sormi osoittaa ”maisterisjätkä” Timo Soinia, joka ei ilmeisesti niin hyvä jätkä ollutkaan?

Perussuomalaisten jakaantuminen kahtia ei riitä.

Suunnitelma C

Tämä on avoin kirjeeni perussuomalaisille kansanedustajille, entisille ja nykyisille. 

Ehdotukseni kiinnostaa varmastikin myös perussuomalaista kenttäväkeä? Haluan haastaa jokaisen suomalaisen näkemään suomipolitiikan tämänhetkisen myllerryksen mahdollisuutena. Voimme syntyneessä tilanteessa luoda jotain oikeasti uutta, joka vie maamme pois siitä alennustilasta ja politiikan moraalikadosta ja kykenemättömyydestä yhteiskunnalliseen innovointiin, jossa se on ollut jo pitkään.

 

***

Kaikki tiet vievät Jyväskylään!

Legendaarista urheiluselostusta lainatakseni ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua tulevana viikonloppuna täällä Jyväskylässä.

Nukkuvien hollitupa

Tunnen suorastaan veitikkamaista innostusta siitä, että suomipolitiikan eräiden kellokkaiden edesottamukset ovat ajaneet meidät toteuttamaan performanssin nimeltään ”Nukkuvien hollitupa” Jyväskylän messuaukiolla lauantaina 10.6.2017 –

Nukkuvien puolue on perustettu

Olemme perustaneet ”Nukkuvien puolue – Nukkuvat” nimisen uuden puolueen ja lähettäneet paperit PRH:een. Pian on tarkoitus aloittaa myös kannattajakorttien kerääminen tullaksemme rekisteröidyksi puolueeksi ja voidaksemme osallistua tuleviin vaaleihin.

Tällä kertaa mitään ei ole jätetty sattuman varaan.

"Nukkuvat" äänestäjät

”Nukkuvat” äänestäjät

 

Poliitikot mielellään käyttävät termiä ”nukkuvat äänestäjät” ja syyllistävät heidät. Pieleen menee. Ei ole äänestäjän vika, jos yksikään ehdokkaista ei herätä vähääkään luottamusta. Miksi äänestää sellaista johon ei luota ?

Kalkkiviivojen vetoomus äänestämättä jättämisestä

Luulisin, että moni on nimenomaisesti tehnyt päätöksen äänestämättä jättämisestä siksi, ettei sopivaa ehdokasta kertakaikkiaan ole löytynyt, yhteiset asiat eivät kiinnosta tai protestihengessä. Kuten aiemmin kirjoitin, on passivoituminen kehnoin mahdollinen tapa ottaa kantaa nykypolitiikkaan.

Äänestämättä jättäminen symboloi minulle sitä, ettei toivoisi kenenkään tulevan valituksi eduskuntaan.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä