Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Kaikki blogit puheenaiheesta Toimittajat

Sanat on tekoja?

Usein kuulee julkisuudessa etenkin toimittajien, poliitikkojen ja poliisin edustajien väittävän, että sanat ovat tekoja. Näinhän asia ei tietenkään ole, vaan teko on kyseessä esimerkiksi silloin kun poliisia kohti ammutaan oikeasti kovilla panoksilla. Ilmaisunvapauden puolesta ollaan, mutta samalla sanotaan sanoja teoiksi, eikö tässä ole ristiriita?

Titanic painoi vain 50 tonnia - Media kertoo

Titanic oli aikansa suurin matkustajalaiva, uppoamattomana pidetty, mutta upposi se silti. Eikä ihme, sillä jos mediatietoihin on luottaminen oli laivan rakenteissa säästetty valtavasti. Teräs kun on kallista. Itse asiassa Titanic mediatietojen mukaan oli jopa hämmästyttävän kevyt.

"Pituutta laivalla oli 269 metriä ja leveimmillään se oli 28-metrinen. Painoa aikansa ihmeellä oli noin 50 tonnia. Peräsin mukaan luettuna painoa oli kolminkertainen määrä." (MTV tänään)

Analyysi: Toimittajista tullut mielipidekirjoittajia

Toimittajat ovat alusta alkain puolustaneet työtään tiedonvälityksen ja journalismin välttämättömyydellä. On oltu vallan vahtikoiria, ja on kerrottu mitä todella tapahtui tai tapahtuu, ja se on tehty mahdollisimman puolueettomasti ja kiihkottomasti. Tai sitten ei.

Tämän päivän mediassa yhä useammat toimittajat kirjoittavat ja puhuvat lähes pelkästään mielipiteitä, pääsääntöisesti omiaan. Usein mielipiteen yllä otsikossa ensimmäinen sana on analyysi. Minkä jälkeen seuraa pitkä mielipidetarjonta, siis analyysin kirjoittaneen toimittajan mielipiteitä milloin mistäkin.

YLE:n naistoimittajien korkkarit

Joudun myöntämään, että minulla menee nykyisin jauhot suuhun joka kerta kun näen YLE:n politiikan naistoimittajien 15 senttiset korkkarit haastatteluissa ja paneeleissa. 

Toimittajat Nicaraguan hallinnon sensuurin kohteena

”Teidän tulisi laittaa musiikkia ja uutisoida muusta kuin protesteista” Näin viranomaiset viestittelivät huhtikuussa toimittajalle Miguel Moralle. Miguel Mora on 100% Noticias -televisiokanavan omistaja. Mora kieltäytyi ja televisiokanavan signaali suljetiin. Samalla suljettiin neljä muuta televisiokanavaa.

Sauli Niinistö ja kirjailijoiden poliittiset joukkoraiskaajat

Keskusta-oikeisto osti Kandi-Suomessa median, yliopistot, maakunnat, kirjallisuusinstituution, historian, nykyisyyden jne. Nyt ovat menossa kirjailijat. Joukkoraiskaajina Suomen Amerikka ja Suomen Siion eli kokoomus- ja keputahot.

Kansa tietää. Persut nousussa, eikä mikään yllätys, Beck is back.

 

Totisesti Perussuomalaiset ovat jyrkässä nosteessa, tämä tapahtuma ei ole mikään ihme vaan odotettu ja pelätty seuraus vuosikymmenten jatkuneesta poliittisen hyvä veli sekä hyvä sisko tästä sulle, tästä mulle suhmuroinnista.

CIA:n toimittajat lännessä

Edesmennyt saksalainen toimittaja Udo Ulfkotte kertoo oman tarinansa.

Hän teki juttuja isolle lehtitalolle Frankfurter Allgemeine Zeitung:ille Saksassa CIA:n toimeksiannosta. Ulf julkaisi myös hyvin myyneen kirjan "Gekaufte journalisten"  mutta sitten sydän petti.

CIA:lla on ollut merkittävä ohjelma vuosikymmenien ajan jolla se on asteittain lisännyt vaikutusvaltaansa mediayhtiöissä länsimaissa voidakseen luoda valheellisia propagandauutisia.

Englantia osaaville on haastattelu tuubissa:

 

https://

Pyrkiikö EU rajoittamaan oikeiden uutisten leviämistä ja kenen vaatimuksesta?

”Esityksen 11. artikla muuttaisi mahdollisesti verkkopalveluiden esikatselunäkymissä näkyvät uutisartikkelien otsikot, kuvat ja ingressit tekijänoikeuskorvauksien alaisiksi.” Lähde: Iltalehti 4.7.2018

”Esityksen 11. artikla muuttaisi mahdollisesti verkkopalveluiden esikatselunäkymissä näkyvät uutisartikkelien otsikot, kuvat ja ingressit vapaasti jaettavaksi.” Lähde: Iltalehti 4.7.2018

Väestöstä yli 18 vuotiaista 8,4 prosentilla on maksuhäiriö

-Toimittajien, poliitikkojen ja virkamiesten on syytä lukea tämä blogini ja siihen linkitetyt aiemmat blogini, sillä olen saanut huomata, että te ette ymmärrä miten vakavasta asiasta on kyse.

Suomen Asiakastiedon ylläpitämässä maksuhäiriöreksiterissä oli kesäkuun lopussa yli 379.000 henkeä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä